Rusijos viza

Reikalingi dokumentai:

  1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 45 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją, ne NVS (draudimą galite įsigyti pas mus).
  4. Nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone (3,5 x 4,5 cm)
  5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  6. Vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija.
  7. Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).

Pastaba: vizų forminimo sąlygos gali keistis.

Kainos

Data Viza įforminama per 3 d.d. Viza įforminama per 8 d.d.
Turistinė 1-kartinė iki 30 dienų 120 EUR 80 EUR
Turistinė 1-kartinė iki 30 dienų (asmenims turintiems neįgaliojo pažymėjimą) 120 EUR 20 EUR
Tranzitas į vieną pusę 120 EUR 80 EUR
Tranzitas į abi puses 120 EUR 80 EUR