Kazachstano viza

Reikalingi dokumentai vizai gauti:

  1. Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 6 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui. Pase turi būti 2 laisvi puslapiai vizoms įklijuoti;
  2. 1 nuotrauka, atitinkanti amžių (3,5 x 4,5 cm);
  3. Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos);
  4. Iškvietimas (arba iškvietimo numeris).

Pastabos:

  1. Trečiadieniai, šeštadieniai, sekmadieniai ir Kazachstano Respublikos švenčių dienos į laiką neįskaičiuojamos;
  2. Užsakymo diena neįskaičiuojama;
  3. Kainos galioja ir užsienio piliečiams;
  4. Sunkvežimių vairuotojams vizos išduodamos tik iki 6 mėn.

Kainos:

Vizos tipas

Viza įforminama per 6 d. d.

1 kartą iki 1 mėn. (turistinė)

70 EUR

2 kartus iki 2 mėn. (turistinė)

110 EUR

1 kartą iki 1 mėn. (tarnybinė)

75 EUR

1 kartą iki 3 mėn. (tarnybinė)

110 EUR

2 kartus iki 3 mėn. (tarnybinė)

180 EUR

3 kartus iki 3 mėn. (tarnybinė)

195 EUR

Daugkartinė tarnybinė 6 mėn.

280 EUR

Daugkartinė tarnybinė 12 mėn.

320 EUR

Tranzitinė į vieną pusę

40 EUR

Tranzitinė į abi puses

50 EUR