Indijos viza

Dokumentai, reikalingi gauti vizai:

  1. Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 6 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui;
  2. 3 vienodos nuotraukos atitinkančios amžių;
  3. Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  4. Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija.
  5. Tėvų vardai ir pavardės (mamos mergautinė pavardė).

Pastaba: vizos atidaromos nuo vizos išdavimo dienos (pasirinkti norimą datą nėra galimybės)!

Kainos:

Vizos tipas

Vizos įforminamos per 4-5 savaites

Daugkartinė 6 mėn. turistinė viza

120 EUR